المقادير
1/2 ك بطاطس صغيره جدا
1/4 ك لحمه مفرومه
2 بصله متوسطه
1 كوب من شوربه دجاج او لحم
ملح وفلفل وزنجبيل جاف
الطريقة
قشرى البطاطس وقوريها
وفى زيت غزير اقليها حتى يصفر لونها وطلعيها على ورق لامتصاص الزيت
ابشرى البصل وعصجى اللحم بالملح والفلفل والزنجبيل
(يمكن اضافه ملعقه صلصه للعصاج)
عند نضوج اللحم اتركيه ليبرد قليلا واحشى بيه البطاطس
رصى البطاطس فى صينيه و اسكبى عليها كوب الشوربه
وضعيها فى الفرن حى تحمر وجهها
وصحتين وهنا بالعافية ع قلوبكون